این نوع چای از گلبرگهای تازه چای به دست آمده و خاصیتهای درمانی بسیاری از جمله کاهش ابتلا به سرطان، جلوگیری از بروز حملات قلبی، کاهش وزن و … میپردازد. چای سفید علاوه بر خاصیتهای گفته شده، به سلامت و زیبایی پوست نیز اضافه میکند. آب جوش آمده را بعد از هر بار دم کردن چای عوض کرده تعویض کرده و دوباره از آب جدید برای جوش آوردن چای رستوران استفاده کنید.
مراحل تهیه چای سیاه
چای سیاه سی تی سی کنیا CTC کیفیت مرغوب طعم و رنگ قوی، دم آوری سریع چای مارکت | OkChay
کم رنگ بودن (که با رقیق بودن تفاوت دارد) جزو کاستیهای چای محسوب نمیشود، بلکه معروفترین چایهای با کیفیت در دنیا، کمرنگ هستند و کاربرد روشهایی برای افزایش رنگ آنها به کیفیت آنها لطمه وارد میکند. در صورت استفاده از چای ماسالا آماده و به صورت پودری، تنها لازم است پودر را درون شیر گرم ریخته و اجازه دهید تا دم بکشد. احتمالاً همگی شما با این دمنوش فوقالعاده آشنایی دارید.
سابقه مصرف چای سیاه در دنیا:
در این روش همانند سایر روشها باید آب جوش آید؛ سپس شعله گاز را خاموش کرده و مقداری آب جوش را به همراه چای ترش در یک قوری بریزید. زمانی که چای شما قرمزرنگ شد دو فنجان آب را به همراه عسل به آن اضافه کنید. شرکت انگلیسی چای Newby Teas با توجه به فناوری استفاده از ۲ گرم در هر فنجان ، توصیه نمی کند که دوباره چای را دم کنید. این نوشیدنی هیچ فایده ای نخواهد داشت ، زیرا در هنگام دم آوری اولیه تمام مواد مفید از بین می رود.
با کمک نحوهی صحیح دم کردن چای ایرانی، به خوبی میتوانید از این نوشیدنی فوقالعاده استفاده کرده و نتایج بی نظیر آن را به خوبی مشاهده کنید. فرآیند پلاسیده شدن برگهای سبز چای بلافاصله پس از برداشت و چیده شدن آنها شروع میشود. در اولین مرحله از فرآیند تولید چای سیاه، برگهای چای با استفاده از یک نوار نقاله به محفظههای بزرگی به نام تراف منتقل میشوند تا فرآیند پلاسیده شدن تسریع شود. هدف از این مرحله کاهش آب و پلاس کردن برگها است و همچنین تغییرات شیمیایی برگ چای نیز از این مرحله شروع میشود.
- هنگام سرو چای برای گرفتن تفالهها از صافی استفاده کنید.
- برای اینکه طعم چای ها و دمنوش ها را خیلی خوب حس کنیم باید طرز صحیح دم کردن آنها را یاد بگیریم.
- میزان حرارت آب و مدت دم کشیدن نیز بر مزه و عطر چای تاثیر مستقیم میگذارد.
- قوری استیل نیز میتواند استفاده شود ولی عطر و طعم آن مانند چای دم شده در قوری چینی نخواهد بود.
- پس از مالش نوبت به مرحله تخمیر میرسد که در آن فعل و انفعالات شیمیایی درون چای اتفاق افتاده و برگ سبز چای تبدیل به چای سیاه میشود و کمکم رنگ آن از سبز به سیاه تبدیل میشود.